ANKARA / GÖLBAŞI - Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi

Endangered Species are telling their stories (2021 Earth Day and Biodiversity Day)

Öğrenciler, nesli tükenmekte olan yerel türlerin hikayelerini keşfetmeye ve anlatmaya çalışacaklar, aynı zamanda bu konuda farkındalık yaratmanın bir yolu olarak diğer ülkelerdeki (ve / veya diğer ülkelerin bu türleri nasıl korumaya çalıştıklarını) (diğer) türler hakkında bilgi edinecekler.

Emanèse JEANTY (Kurucu)Emanèse JEANTYprofile pictureLycée Polyvalent des métiers Gustave Eiffel de Kahani, Coconi, Fransa

Olgu Yılmaz (Kurucu) Olgu Çağlayan Anadolu Lisesi, Manavgat, Türkiye

Snježana Krištofik JuranićSnježana Krištofik Juranićprofile pictureSrednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, Našice, Hırvatistan

Tuija HaapalaTuija Haapalaprofile pictureJärvenpään lukio, Järvenpää, Finlandiya