Penfriends All Over Europe Projesi Kalite Etiketi

Penfriends All  Over Europe Projesi Kalite Etiketi

Penfriend All Over Europe Projesi Kalite Etiketi

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminde okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehtap Karabulut ve öğrencilerimizin katılımıyla ilerleyen E-twinning kapsamında hazırlanan Penfriend All Over Europe Projesi, Kalite Etiketi almıştır.

Mektup arkadaşı projesi öğrencilerimizin diğer Avrupa ülkelerindeki akranlarıyla tanışmasına ve onları tanımasına olanak tanımıştır. Öğrencilerimiz yabancı dili gerçek hayatta kullanarak, akranlarıyla çeşitli konularda görüş ve fikir alışverişinde bulunarak İngilizce dil becerilerini uygulama fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimiz bu projeye katılımları sayesinde web -2.0 araçlarını ve eğitimde kullanılmakta olan diğer teknoloji araçlarını kullanma konusunda daha fazla yeterlilik kazanmışlardır.

- Bu proje öğrencilerimizi yaratıcı olmaya ve fikirlerini başkalarıyla paylaşmaya teşvik etti. İşbirliği yaptığımızda farklılıklarımızın bizi nasıl daha güçlü hale getirdiğini öğrendile ve çiftler halinde çalışırken daha kapsayıcı, sabırlı ve destekleyici olmayı öğrendiler.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

04-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 10:09 - Görüntülenme: 58