Nis

Okul Erkek Voleybol takımımız Okul Sporları Gölbaşı İlçe Turnuvasında bütün rakiplerini geçerek şampiyon olmuştur.

Nis

10/A sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kahraman Maraş Çağlayan Çerid Fatih İlkokulu kütüphanesinin kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla kütüphanler haftası etkinlikleri kapsamında Fatih İlkokuluna kitap yardımında bulunulmuştur.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde Anıtkabir ziyaret edilmiştir.

Mrt

12 Mart İstklâl Marşı'nın Kabûlü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı kapsamında İstklâl Marşımızın Kabûlünün 103. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladık

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Yunus Emre Divanı Sözlüğünde geçen sözcüklerle yapılmış tasarım çalışmalarımız

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesinde Atasözleri ve Deyimler konulu resim sergimizden örnekler

Şbt

Okulumuzun konferans salonunda 15.02.2024 tarihinde öğretmenlerimize yönelik Güvenli Okul İçin Akran Zorbalığına Dur De! projesi kapsamında Akran Zorbalığı konulu bilgilendirme okul Rehber Öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle Dîvânu Lugâti’t-Türk’te yer alan kelimeleri içeren “Anlamını Bul” ve “Hatırlatmaca” etkinliklerini yerine getirdik.Öğrencilerimiz hem yeni kelimeler öğrendiler hem de keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Gölbaşı Teknofest Bilgilendirme Toplantısı

Ock

Bowling il müsabakalarında okul erkek takımımız Ankara 2. Olmuş Antalya’da düzenlenen grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Kas

Cumhuriyetmizin kurucusu Gazi Musfata Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim ordusuna şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca okulumuzun kurucusu Necla Dinçer, her yıl olduğu gibi, bu yılda 24 Kasım'da öğretmenlerimi unutmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Günün sonunda Ahmet Alper Dinçer öğretmenleri nezih bir yemekte bir araya geldi. Tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması