Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Erkek Futsal Takımı

İlçemizde okul futsal turnuvası düzenlenmesinden dolayı sahalardan uzak kalacak öğrencilerimizin boşluklarını doldurmak için bir özel üç devlet okulunun katılımıyla özel bir dostluk futsal turnuvası düzenlenmiştir. Bu sayede hem Öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlayıp hem rekabetin artmasını amaçlanmıştır. Sevgi koleji spor salonunda yapılan özel futsal dostluk Turnuvası nda takımımız dört puanla lider olarak yarışmaya devam etmektedir. 6 Şubat tarihinde oynanacak final maçlarıyla turuna tamamlanacaktır. Turnuvanın son maçları Necla Dinçer Spor Salonu'nda 6 Şubat'ta yapılacaktır. Turnuvanın bitmesinin ardından ilçemizde düzenlenecek olan futbol turnuvasında sporcularımız okulumuzu temsil edeceklerdir.

20-01-202320-01-202320-01-202320-01-2023

Yayın: 20.01.2023 - Güncelleme: 20.01.2023 16:06 - Görüntülenme: 169