Etkinliklerimiz

İş Sağlığı ve Güvenliği Konulu Okul Karikatür Sergisi

Kız Voleybol Takımımız Yarı Finalde

Şbt

Okulumuzdaki öğretmenler bilgi paylaşımı yönünden hepsi iş birliği içerisinde çalışmaktadır. Okulumuzda şu an 45 öğretmen bulunmaktadır. 2021-2022 döneminde 30 öğretmenimiz uzman öğretmen olmuşlardır. Hepsi  vizyon sahibi ve eğitim fırsatlarından olabildiğince yararlanma peşindeler.Elde ettikleri deneyimleri ve bilgileri sonuçta  okulumuza getirmekte ve çeşitli seminerler, yüz yüze görüşmeler sayesinde öğretmen ve öğrencileri ile paylaşmaktadırlar. Okulumuz öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimleri için katıldıkları seminerler , almış oldukları eğitimlerin sertifikalarını ortak padlet hesabımızda paylaşılmaktadır.

Şbt

Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Erkek Futsal Takımı