T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / GÖLBAŞI - Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi

Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı

Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı

Okulumuzdaki kız öğrencilerimizin spora olan ilgisinin artması ve farklı branşlarda kendilerini göstermeleri için kız futsal takımları kurup özel dostluk maçları yapılmıştır. Takımımızdaki öğrenci sayımız arttıkça antrenmanlarımızı düzenli hale getirerek okul kız futbol takımımız kurulmuştur. Takımımızın sponsoru formalarımızı yaptırmıştır. İkinci dönem okul Futsal takımı olarak ilçe müsabakalarında yarışılacaktır. Başlangıcını bu sene yaptığımız takımımızla gelecek yıl il müsabakalarına gidilip ulusal düzeyde müsabakalara katılım planlanmaktadır.

Ahmet Alper Dinçer lisesi Spor Salonu'nda 13 Ocak tarihinde düzenlenen hazırlık maçında Zübeyde Hanım meslek lisesine karşı kız futsal takımımız 5-1 galip gelmiştir. Ayrıca 6 Ocak tarihinde erdem Beyazıt Anadolu lisesi ile yapılan futsal maçında takımımız 4.1 galip gelmiştir.

Spora ilgisi olan öğrencilerimizin önümüzdeki yıllarda üniversitelerin beden eğitimi ve Spor yüksek okullarını kazanmaları için okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Serdar Çabuk ve Nehir Balcı büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Takımda bulunan öğrencilerimizin de motivasyonları ve kararlılıkları yüksektir.

 

 

 

20-01-202320-01-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.01.2023 - Güncelleme: 20.01.2023 16:00 - Görüntülenme: 268
  Beğen | 0  kişi beğendi